FÜLES

Megtört a jég? Harry herceg, Vilmos és Katalin együtt távoztak Fülöp herceg temetéséről – Fotó

A testvérpár a temetésen még csak egymásra sem nézett, de a templomot már együtt hagyták el.
  • Szerző: Ripost

Április 17-én, szombat délután helyezték végső nyugalomra Fülöp edinburghi herceget a Szent György-kápolnában. A nyolc perces gyászmenet során a testvérpár, Vilmos és Harry még csak egymásra sem nézett, pedig egymás mellett lépdeltek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt követően a szertartáson is egymással átellenes oldalon ültek a fivérek, ám a ceremónia után valami történhetett. Egy lesifotós örökítette meg, hogy Katalin hercegnő, Vilmos és Harry herceg együtt hagyta el a kápolnát.

A fénykép alapján a családtagok valamiről mélyen beszélgettek, ami nem is csoda, hiszen a Megxit óta nem igazán álltak szóba egymással. Sőt, a trió 2020 márciusa óta először volt ismét együtt látható.

Egy bennfentes információi szerint, miután Harry herceg gépe landolt Londonban, testvére késlekedés nélkül felhívta. Sőt, arról számoltak be, hogy Katalin hercegnő békefenntartóként jár közben a testvérek kibékítésében – írja a Daily Star, ahol a fénykép is megtekinthető.

„Egyetértenek abban, hogy ez a hét a királynőről, a család többi tagjának a támogatásáról szól, és arról, hogy megemlékezzenek nagyapjuk életéről és örökségéről” - nyilatkozta a bennfentes.

A királyi szakkommentátor, Victoria Arbiter azt állította: voltak előre megrendelt kocsik, amik a királyi család tagjaira vártak, hogy visszaszállítsák őket a kastélyba, de ők úgy döntöttek, hogy inkább egy családként sétálnak. A sok viszálykodás után, úgy tűnik, most ismét összejöttek, és ez némi vigaszt jelent a királynőnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?