FÜLES

Harry herceg meglepő döntést hozott, Meghan ennek biztos nem fog örülni

Kicsivel több mint egy évvel a Megxit után érkezett a kissé váratlan bejelentés.
  • Szerző: Doris

Annak ellenére, hogy Harry herceg jó ideje az Egyesült Államokban él, több időt szeretne Angliában tölteni és meg akarja tartani a katonai rangjait is – számolt be róla a Mirror, a kérdés csupán az, hogy mit szól mindehhez Meghan Markle?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Márpedig sokáig úgy tűnt, az utóbbiaktól mindenképp megfosztják őt, mégpedig azért, mert tavaly januárban Meghan Markle-lel együtt úgy döntött, hogy úgy életet kezd és hátat fordít a brit királyi családnak.

„A katonai szolgálat roppant fontos Harry-nek, életének egyik legjelentősebb része, természetes, hogy meg akarja tartani a rangjait” – kotyogta ki egy neve elhallgatását kérő bennfentes, akit csak rejtélyes barátként emlegetnek az angol sajtóban.

Januárban még arról cikkeztek, hogy Harry herceg visszatérne Angliába, hogy kicsit újratárgyalja a Megxit részleteit, és személyesen leüljön II. Erzsébet királynővel, de a koronavírus miatt végül otthon maradt Amerikában.

A kérdés csak az, hogy mit szól mindehhez Harry herceg felesége, Meghan, akinek feltett szándéka volt, hogy Harry végleg elszakadjon a királyi családtól.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?