FÜLES

Harry hercegnek két privát beszélgetése is volt a királynővel hazautazása előtt

Újabb meglepő információk derültek ki a herceg londoni tartózkodásával kapcsolatban. Erzsébet királynő is nyitott unokája irányába.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, először azt lehetett hallani, hogy Harry herceg nem utazik vissza az Amerikai Egyesült Államokba, majd csak II. Erzsébet királynő születésnapja után. Ám váratlan fordulatként a sussex-i herceg mégis egy nappal a jeles esemény előtt elhagyta az Egyesült Királyságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Érthetetlen, hogy miért változott meg ilyen hamar Harry véleménye, ám most a brit Metro információi szerint utazása előtt kétszer is részt vehetett egy privát találkozón az uralkodónővel.

Harry herceg már vissza is tért Amerikába?

Harry herceg már vissza is tért Amerikába?
Fotó: MTI/AP/Pool/Victoria Jones

„A nagymamája iránt érzett szeretete és tisztelete mindig megingathatatlan lesz. Ez az utazás a nagyapja életének tiszteletére és nagymamája és rokonai támogatására volt. Ez egy nagyon családcentrikus időszak volt mindannyiuk számára. A szombati nap végre megtörte a jeget a testvérpár között, de sok kérdés még nyitott maradt. A család egyszerűen félretette a problémákat, hogy arra koncentrálhasson, ami fontos” – árulta el a lap forrása.

A benfentes újságíró, Omid Scobie szerint Harry számos családtagot meglátogatott, köztük Eugenie hercegnőt és újszülött fiát. S bár a hercegnek nincsenek tervei a jövőre nézve, de arra számít, hogy júliusban visszautazhat az Egyesült Királyságba néhai édesanyja, Diana hercegnő szobrának felavatására.

Arról egyébként nincsenek információk, hogy pontosan mi is hangozhatott el Erzsébet királynő és unokája között a két privát audiencián, de az biztos, hogy volt mit megbeszélniük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?