FÜLES

Harry és Meghan fia elég megdöbbentő dolgokat mond

A sussexi hercegi pár elárulta Oprah-nak, hogy miket beszél otthon a kisfiuk, de sokan éreznek némi ferdítést Meghan és Harry történeteiben.
  • Szerző: The_M

Nemcsak botrányt kavaró kijelentéseket tettek Oprah Winfrey-nek, de elárulták a születendő gyermekük nemét, és a kisfiukról is sokat mesélt Meghan és Harry.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harry és Meghan sokat meséltek Archie-ról

Archie nemcsak sokat nőtt, de sokat fejlődött a beszédkészsége is (Fotó: Northfoto)

Harry elmondta, imádja, hogy elmehet biciklizni Archie-val maga mögött, vagy sétálhatnak az óceánparton. Ilyenekben neki gyerekként nem lehetett része, szóval nagyszerű, hogy ingergazdag környezetben nőhet fel a fia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Archie Harrison (@archiehmsussex) által megosztott bejegyzés

Oprah rákérdezett arra is, hogy miket mond otthon Archie. A hercegi szülők erre közölték, hogy mostanában a „hidratálás” a kedvenc szava. Búcsúzkést pedig azt mondja mindenkinek, hogy „biztos utat”.

Néhányan a közösségi oldalakon meg is hatódtak, hogy az autóbalesetben elhunyt nagymamája, Diana üzen Archie-n keresztül, ezért mondogatja, hogy óvatosan vezessenek. A szkeptikusabb kommentelők is megjelentek persze, szerintük Meghan csak a hatásvadászat miatt mesél ilyeneket a gyerekéről. Hiszen elég meglepő lenne, ha 21 hónaposan ezt hajtogatná tudatosan, hacsak nem hallja otthon sokat azért, hogy megtanulja. A hidratálás is valószínűleg az egészségmániás anyukájáról ragadt rá.

A kétkedők két hete is kamuszagot éreztek, amikor Harry azt állította James Corden show-jában, hogy Archie első szava a krokodil volt. Sokan erősen kétségbe vonták, hogy egy gyerek egy három szótagból álló szóval kezdjen el beszélni. A krokodilos történetet azért is megkérdőjelezik, mert hónapokkal korábban még azt mondta Meghan egyik barátnője, hogy a papa és a mama voltak Archie első szavai.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?