FÜLES

Háromhavonta plasztikáztatja magát Tilla

Nagyon rosszul viseli a fájdalmat, mégsem maradt más esélye arra, hogy kiegyensúlyozott életet éljen: plasztikai sebészhez fordult.
címkék:
  • Szerző: B.M.

A TV2 népszerű műsorvezetője hosszú évek óta gyötrődik a szeme alatt található, zavaró táskák miatt. A forgatások és élő produkciók előtt a sminkesek már egyre kevésbé tudták elfedni a szépséghibát, ráadásul egy speciális tapasszal is próbálkoztak halványítani ezeken, ami szintén nem hozta meg a várt eredményt.

Mostanában már annyira nyomasztották Tillát a kellemetlen duzzanatok, hogy az tűnt az egyedüli megoldásnak, ha plasztikai sebész segítségét kéri.

„Férfi létemre elég hiú vagyok,

és nyilván a kamerák miatt is számít a megjelenés. Ráadásul a szem alatti táskáim a munkámban gyakran okoztak nehézséget. Ugyanis emiatt nem mindegy, hogy milyen szögből vesz a kamera.” – árulta el a műsorvezető, aki egyelőre nem szeretné, ha műtőasztalra kéne feküdnie, ezért egy kíméletesebb, ám annál hatásosabb módszert választott. „A legradikálisabb megoldás egy alsó szemhéjplasztika lenne, de ez egyelőre túl drasztikus beavatkozásnak tűnik a számomra, bár azt mondják a szakértők, hogy nem fogom megúszni. Szerencsémre találkoztam egy nemzetközi szaktekintélynek számító, kitűnő esztétikai bőrgyógyásszal, dr. Papp Ildikó személyében, aki ajánlott egy számomra is elfogadható megoldást.” – folytatta Tilla, aki elmesélte, hogyan zajlik ez a beavatkozás.

Egy tompa végű kanüllel hialuronsavat fecskendeznek a szem alatti karikákba, és így a kezelt rész egy szintbe kerül az arc többi részével. A szúrásokat háromhavonta újra meg kell ismételni, ugyanis az anyag ennyi idő alatt szívódik fel. „Nem igazán bírom a fájdalmat, de így utólag elmondhatom, hogy érzéstelenítés nélkül végezte a doktornő a feltöltést, és épp hogy csak éreztem.” – tette hozzá a műsorvezető.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?