FÜLES

Hálószobájában tartja Gábor Zsazsa hamvait Anhalt herceg!

A magyar származású díva aranyozott urnája mégsincs eltemetve. Férje kivette a sírból...
  • Szerző: Ripost

A korábbi hírekkel ellentétben egy ideig még biztos nem temetik el a december közepén elhunyt Gabor Zsazsát, addig pedig férje maga mellett, az éjjeli szekrényen tartja a színésznő hamvait. Frederic von Anhalt herceg azért döntött így, mert nem akarta olyan sírba helyezni, amin nincs tábla. Ez jelenleg készül, addig Zsazsa aranyozott urnája hazakerült az egykori közös otthonukba.

"Való igaz, a feleségemnek testvére, Gábor Éva mellett lenne a helye most a temetőben. De nem akartam egy olyan sírban hagyni, amelyen még tábla sincs. A fémlapot, amelyen a neve is szerepel majd, már készítik, de ez egy ideig eltarthat. Addig Zsazsa mellettem marad" - árulta el a herceg a Bild nevű német lapnak, írja a Bors.

A férj parkosítaná a síremléket, ahol Zsazsa testvére, Gábor Éva is nyugszik, de még azt az ötletet sem vetette el, hogy felesége eredeti kívánságának megfelelően hazahozza a hamvait és édesapja, Gábor Vilmos mellett temessék el őt.

Ehhez azonban először rendbe kell hozni a budapesti sírt, hogy olyan pompás lehessen, amilyen életet Zsazsa is élt.

Bizarr módon az is kiderült, hogy Zsazsa hamvai a telefon mellé kerültek, ennek pedig prózai oka van: a férj szerint Zsazsa imádott telefonálni, amikor pedig már nem volt képes rá, imádta a férje beszélgetéseit hallgatni.

Ilyen módon - Anhalt szerint - most ismét lehetősége nyílik erre. 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?