FÜLES

Hajdú Péter reagált a pletykákra, ez van közte és Gelencsér Tímea közt

Gelencsér Timi és Hajdú Péter is óvatosan fogalmaz a kettejük között szövődő kapcsolatról. Igaz, ez nem csoda, hiszen alig néhány nap telt el azóta, hogy a Balaton Soundon két egymást követő napon is egymás társaságában múlatták az időt.
  • Szerző: Ripost

Már múlt hét szombaton lehetett sejteni, hogy 2016-os Miss World Hungary győztese és Hajdú Péter között alkulóban van valami.

Gelencsér Timi a parti elején még látványosan igyekezett kihúzni magát a közös fogózkodások alól, de ahogy egyre forróbb lett a hangulat, lazult az óvatosság is.

Miután a hot! magazin meglebegtette, hogy Timi és Péter lehetnek az új álompár, a %RIPOST% is megkereste őket.

Arra számítottunk, hogy heves tagadásba ütközünk, de legnagyobb meglepetésünkre nem így lett. Hajdú Péter hallhatóan zavarba jött a nyíltan feltett kérdéstől, és bár kitérő választ adott, nem cáfolta, hogy létrejött a vonzalom közte és Timi között.

„Öööö…  Mindjárt így a közepébe? Semmi altatás? Nos, igazából nem tudom megmondani, hogy mi van köztem és Timi között… Az biztos, hogy nem járunk… Timi nagyon kedves és nagyon okos lány, ráadásul gyönyörű is, amit nem lehet nem észrevenni. Maradjunk annyiban, hogy tényleg jót buliztunk együtt a hétvégén, és azóta beszéltünk már telefonon is. Ennél többről nincs szó és ezt nagyon komolyan mondom. Ha változás lesz, szólni fogok” - nevette el magát zavartan Péter. Gelencsér Timi, ha lehet, még a műsorvezetőnél is visszafogottabban nyilatkozott, de nem tagadta, hogy kedveli Pétert.

Hogy mit reagált a másik fél, elolvashatod a pénteki %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?