FÜLES

Hatalmas a boldogság: Hajdú Péter és szerelme az esküvőt tervezgeti

A televíziós akkor is szeretné egy pap áldását, ha nem állhat Isten színe elé fiatal szerelmével.
  • Szerző: Ripost

Másfél évvel ezelőtt derült ki, hogy Hajdú Péter és Láng Eszter egy párt alkotnak. A szerelmesek komolyan is gondolják a kapcsolatukat, ugyanis tavaly nyáron meg is történt az eljegyzés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hamarosan pedig feleségül veszi menyasszonyát Hajdú Péter, aki ráadásul azt tervezgeti, hogy templomi esküvőt is fognak tartani. Ám mivel a tévés első házassága során is Isten előtt mondta ki a fogadalmát, nem lesz egyszerű a dolguk.

Eszter és Péter bíznak abban, hogy megadatok számukra, hogy közös gyerekük legyen
Fotó: Bors

„Nagyon szeretnék templomban esküdni, de a katolikusoknál elvileg ezt csak egyszer lehet egy életben. Még utána kell járnunk, milyen lehetőségek vannak, de ha ez másodszor nem megoldható, akkor is szeretném, ha valamilyen formában egy pap összeadna minket” – árulta el a tévés a Story magazinnak.

„Ha két ember kapcsolata megromlik, arról nem a házasság tehet. Hiszem, hogy Esztivel ez köztünk örökre szól. Az esküvő akár még idén is összejöhet. Nem zárom ki, hogy még ősszel összeházasodunk, de a tévés munkák miatt az egy nagyon húzós időszak lesz. Legkésőbb jövő tavasszal viszont biztosan megtartjuk a lagzik” - tette hozzá Hajdú Péter, aki nem szeretne sem kamerákat, sem celebfelvonulást a nagy napon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?