FÜLES

Meglepő fordulat Győzike ügyében: ez a hivatal álláspontja

Nem ért véget a showman legújabb megpróbáltatása. A közteresek egészen máshogy emlékeztek a történtekre, mint az énekes és Bea asszony.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt körülbelül egy hete Gáspár Győző és Gáspár Bea egy közös levélben fordultak az óbudai közterület felügyelethez, miután méltatlanul megalázták őket egy étterem előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mindketten elismerték a tilosban parkolást, de a bánásmódot kikérték maguknak, mivel a közteresek nyomdafestéket nem tűrő módon beszéltek velük, ráadásul, azonnal a nyakukba varrtak egy pénzbüntetést is.

Kiakadt Győzike

Kiakadt Győzike
Fotó: Bors

A Blikk információi szerint az Óbuda-Békásmegyeri Közterület-felügyelet kivizsgálta az esetet, ám a hivatal szerint a showman akadályozta az intézkedést és „látványos gesztikulálások közepette magyarázott”.

„A járőrszolgálat tagjainak egybehangzó nyilatkozata szerint a közterület-felügyelő nem inzultálta Önöket, intézkedése alatt mindvégig tisztelettudó és higgadt, udvarias volt. A térfigyelő kamera felvételeiből megállapítom, hogy míg a kollégák végig az intézkedéssel foglalkoztak, Ön, Gáspár Győző, folyamatosan követte a felügyelőt és látványos gesztikulálások közepette magyarázott neki” – áll az igazgató, Horváth Antal által megfogalmazott válaszban

Kiderült azt is, hogy Győzike hiába szeretné pénzbüntetését jótékony célra fordítani, mivel aláírta a helyszíni bírságot, nincs lehetősége jogorvoslatra. Ráadásul, ha nem fizeti be, elindulhat ellene a behajtási eljárás.

„Ebben az országban bármit meg lehet tenni! Mi van leírva ebben a levélben? Semmi, nem foglalkoznak velem! Kértem, hogy találkozzanak velem, ezt elutasították. Így nem engedem lezárni az ügyet, addig nem nyugszom, amíg nem szembesítenek az úriemberrel. Szereztem két tanút is, aki készek engem igazolni, mert megyek a rendőrségre és feljelentem őket” – mondta Győző a Blikknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?