FÜLES

Gyámhatóság vizsgálhatja Hujberék családi körülményeit!

A család szentendrei háza régóta hangos a veszekedésektől, most azonban már a hivatalos szervek is közbeavatkoztak.
  • Szerző: ripost

Csak nevet az egészen, látszólag nem érdekli a körülötte kibontakozó újabb botrány Hujber Ferencet, jóllehet, a színésznek a legkevésbé sincs oka a jókedvre. Ahogy azt a %% elsőként megírta, néhány nappal ezelőtt már a rendőrség lépett közbe a családi perpatvar ügyében.

Az ORFK sajtóosztálya a lapunknak megerősítette, hogy kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozás indult a színésszel szemben.

A történet azonban itt nem ért véget, ugyanis a helyzetet súlyosbítja a tény, miszerint Hujber és felesége, Cynthia két közös, kiskorú gyermeket nevel, a hétéves Noelt és a két és fél éves Noát. Az ehhez hasonló, családon belüli erőszakot érintő ügyekben pedig a gyámhivatal hivatalból köteles vizsgálatot indítani annak érdekében, hogy kiderüljön, a két gyermek biztonságban van-e a szülői házban.

„Első lépésként a gyermekjóléti szolgálat családkonzultációra behívja a szülőket, adott esetben családterápiát javasolnak, néha a gyermekek védelmében pártfogót ajánlhatnak" - kezdte a %RIPOST%-nak Dr. Gerencsér András ügyvéd.

Hogy mi történhet, ha a család nem működik együtt és hogyan reagált a történtekre Hujber Ferenc, elolvashatod a csütörtöki %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?