FÜLES

Gyakran találkoznak, milliárdos férfi vigasztalja Vajna Tímeát

A jóképű idegen az özvegy egyik legnagyobb támasza a gyászban. Mint kiderült, rendkívül szoros barátságot ápolnak.
  • Szerző: Ripost

Hétfőn volt egy éve, hogy elhunyt a világhírű magyar producer, Andy Vajna. A halálának évfordulójának apropójából özvegye természetesen hazatért Amerikából, és családjával együtt többször is kilátogatott a férje sírjához a Fiumei Úti Sírkertbe. A megemlékezésre elkísérte imádott nagymamája, húga, Lilla és annak férje, Tamás, továbbá egy fiatal, jóképű férfi, akit eddig nem láttunk körülötte. A Bors értesülései szerint a férfi nagyon közeli kapcsolatot ápol Timivel, az özvegynek ő az egyik legnagyobb támasza.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Jól sejtitek, együtt vannak” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő, de az özvegyhez közel álló barát, aki szerint éppen itt az ideje, hogy Timi újra boldog legyen. A lap ezzel kapcsolatban megkereste az özvegyet is, ám a lapzártáig nem érték el, sőt a férfi sem szeretett volna válaszolni arra, milyen kapcsolat fűzi őt a Vajna családhoz. A Borsnak egyedül csak a sógorát, Visváder Tamást sikerült utolérnie, aki szűkszavúan reagált a dologra.

„Andynek és nekünk is egy nagyon-nagyon jó barátja Zoli, ezért volt kinn velünk. De én többet, nem tudok és nem is szeretnénk mondani – zárta rövidre Tamás. A lap egyébként a megemlékezésen készített képeket a férfiról, akiről kiderült, hogy egy milliárdos harmincas gyermeke, aki már maga is jól boldogul az üzleti életben.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?