FÜLES

Gundel Takács Gábor váratlan örömhírt jelentett be - mindenki gratulál!

Jól indul a hétvége.
  • Szerző: KAM

Örömhírt közölt a TV2 emblematikus arca.

Már majdnem el is felejtettük őt, Gundel Takács Gábor most váratlanul mindenkit meglepett - örömhírrel édesítette meg a hetet. A TV2 kvízmestere a csatornán keresztül egy közleményben tudatta a világgal, 2018-ban sem fog unatkozni. És mi sem.

Folytatódik a TV2 emblematikus vetélkedője, az Áll az alku. A gameshow házigazdája továbbra is Gundel Takács Gábor lesz.

- írták a közleményükben.

A játékra alig két hét alatt közel hatezren jelentkeztek. Az őszi évadban a teljes lakosság körében adásonként átlagosan 676 ezren nézték a népszerű gameshow-t, és 30 adásból 26 nyerte a műsor sávjának nézettségi versenyét. 

"Ez a produkció valójában nem a táskákról és nem a pénzről szól, hanem emberekről és döntésekről. Nagyon érdekes annak is, aki játszik, de annak is, aki mindezt otthonról követi figyelemmel.

Jó volt újra vezetni ezt a műsort, és a visszajelzések azt mutatják, hogy a nézők is kíváncsiak az Áll az alkura. Ezért is vállaltam el nagy örömmel a folytatást 

– mondta Gundel Takács Gábor.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta: a csatorna maximálisan elégedett az Áll az alku nézettségével, így nem volt kérdés a folytatás. Az Áll az alku népszerűségének Gundel Takács Gábor és a rejtélyes bankigazgató személye mellett az is a titka, hogy minden játékos egyenlő eséllyel indul, csupán a jó stratégián és a szerencsén múlik a győzelem. A számozott táskák 2018-ban is több tízmillió forintot rejtenek, tehát a tét óriási, emberek életét változtathatja meg a nyeremény. A műsort az IKO Műsorgyártó készíti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?