FÜLES

Gesztesi Károlyt követi a hit útján a fia is?

A sok mindent megélt színész megtért, és a jelek arra utalnak, hogy talán szintén színész fia is a nyomdokaiba léphet.
  • Szerző: Buster

Ha néhány hete valaki azt állítja, hogy Gesztesi Károly elindul a hit útján, és az Úr segítségével szabadul meg szenvedélybetegségétől, biztosan felvont szemöldökkel reagálunk. De néhány nappal ezelőtt megtörtént a "csoda". A színész Németh Sándor lelkész vezényletével, 10 ezer emberrel együtt imádta a Teremtőt, majd mindenki meghallgatta Gesztesi egyháznak címzett levelét.

"Kedves Sándor!

A Pajor Tamás- koncert után megtiszteltél és elhívtál egy magánbeszélgetésre. Rozézgatásaim miatt. Én rendkívül makacs, magamnak való tulok vagyok, de most, 2016 februárjában egy embernek hajlok meg a szavára.

Az a Tiéd, mert érzem, és én meg szkeptikus vagyok. Tehát érzem és tudom, hogy Isten szól általad.

Tehát a rozét letettem. Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál az életemmel! Remélem, hogy a színpadon és az életben visszaadhatom, hogy mentőövet dobtál. Örökké ölellek, Gesztesi Károly, színész."

De nemcsak az idősebbik Gesztesi, hanem az ifjabbik, Máté is látható az ATV képernyőjén. Igaz, a színész fia nem a Vidám Vasárnapban tűnik fel apja mellett, hanem a csatorna időjósa és arca lett. Persze ebből nem egyenesen következik, hogy az ifjabb Gesztesi is követi édesapját a hit útján, de talán érdemes lesz keresni őt is a tömegben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?