FÜLES

Gesztesi Károly megtörte a csendet: Ezért tűnt el Hujber Feri

A színész botrányos szereplése után döntött úgy, hogy visszavonul a nyilvánosságtól.
  • Szerző: Doris

Hetek óta nagy a csend Hujber Ferenc körül, annak ellenére, hogy nemrég botrányos tévés szereplése, provokatív és értelmezhetetlen kijelentései miatt napokig a címlapokon szerepelt.

Ám ez sem volt elég, néhány nap múlva újabb sokkoló hír érkezett, miszerint a rendőröknek kellett kivonulniuk színészhez a rendszeressé váló otthoni viszályok miatt, kényszerítés bűncselekmény gyanújával.

Hujber ezek után teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, rajongóitól egy kurta Facebook-bejegyzéssel búcsúzott.

"Most nagyon sok dolgom lesz… – írta közösségi oldalán. – Sok oldás, sok medi, és remélem, sok gyógyulás… Augusztus elején megírom… Addig is a megbántottaktól bocsánatot kérek, elég sok f...ságot kellett törölnöm, moderálnom, javítanom… Köszi, Ti 2000 ember, hogy a szigetemen vagytok… Kikapcs"

- írta a közösségi oldalra.

Eltűnésének valódi okáról csak legközelebbi barátai tudnak. Közéjük tartozik Gesztesi Károly, aki korábban úgy fogalmazott, atyai pofonnal mentené meg a zűrös életű színészt. Gesztesi a Borsnak árulta el Hujber visszavonulásának valódi okát.

"Az igaz, hogy most elmegy pihenni. De ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot, mint korábban. A napokban például két napig szaunáztunk együtt. Most is találkoztunk, a kisfiával volt, akivel arról beszélgettek, hogy mit kellene sportolnia. Állítom, hogy Ferkó remek állapotban van, nincs vele gond. Biztos vagyok abban, hogy felkészülten fog megérkezni a Valami Amerika 3-ra"

- mondta bizakodva a lapnak Károly.

Hujber eltűnése persze nem teljesen önkéntes. Nyáron sok feladat várja, július közepén A Kaktusz virága című darabbal kell színpadra állnia, így hát mindenképp ki kell pihennie az elmúlt időszak felkavaró eseményeit.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?