FÜLES

Gázsit követel a TV2-től Demjén Ferenc!

Az énekes összetûzésbe keveredett Hajós Andrással és Majkával, akik bocsánatot kértek tőle.
  • Szerző: Ripost

Demjén Ferenc nem kér Hajós András bocsánatkéréséből! Az énekes tiszta vizet öntött a pohárba Majka és Hajós András Sztárban sztáros beszólásai miatt, és a %%-nak elmondta, mi a véleménye a zsűritagokról.

"Nem kell bocsánatot kérni tőlem, nincs harag, szeretném lezárni ezt a történetet. Egyébként nem olvastam sem Majka, sem pedig Hajós András bocsánatkérését, mert nem érdekel. Tudom, hogy csak azért csinálták, mert szerepelni akartak.

Habár, szerintem, ha rólam beszéltek, ráadásul ilyen stílusban, akkor nekem járna az ő gázsijuk!

- jelentette ki az énekes.

A botrány még múlt vasárnap robbant ki, amikor Kocsis Tibor Demjén Ferenc bőrébe bújt, az alkalmat kihasználva pedig a zsűritagok keresetlen szavakkal illették a legendás énekes színpadi mozgását és életmódját.

Demjén, aki nem tudott részt venni az adáson, felháborodott Majka és Hajós András poénosnak szánt beszólásain, ripacsnak nevezte a zsűritagokat, és a Borsnak elmondta, ezek után örül, hogy nem ment el a műsorba.

Csütörtökön Hajós András nyílt levélben kért elnézést tőle. A bocsánatkérés mellett hozzátette, nem érti, miért számít néhány legendás énekes tabunak, főleg, mivel szerinte szeretettel, a művészetét meg nem kérdőjelezve csipkelődtek.

És ezeket olvastad már?