FÜLES

„Még vannak gondok„ – elárulta Gáspár Zsolti, hogy érzi magát

Gáspár Zsolti reggel arra ébredt, hogy magas láza van és mozdulni sem tudott a fájdalomtól. Eleinte azt hitte, az otthoni gyógyszerezés segíthet, de édesapja unszolására bement a balassagyarmati kórházba, ahol kiderült: elkapta a koronavírust.
  • Szerző: Ripost

Gáspár Zsolti múlt hét szerdán kapta meg a koronavírus-oltás első adagját. Azonban korai volt az öröme, mivel péntek reggel iszonyatos fájdalmakra és magas lázra ébredt. A showman hangsúlyozta: nem az oltás miatt lett beteg, a koronavírust már korábban megkapta, talán éppen egy-két nappal az oltás előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Orvosai szerint ha csak két nappal korábban kapta volna meg a vakcinát, megúszta volna a betegséget. Zsoltit ledöntötte a lábáról a koronavírus: negyvenfokos láza és hidegrázása is volt, végül már levegőt is csak alig kapott. A kórházban ezután kiderült, hogy kezdődő tüdőgyulladása van, ezért befektették az intenzív osztályra, ahol infúziót kapott és oxigénre kötötték.

A showman szervezete szerencsére jól reagált a kezelésre, alig 24 óra után már haza is mehetett.

„A gyors és hatékony segítségnek hála, hamar javulni kezdett az állapotom. Persze az orvosok még szerettek volna benntartani, de én haza akartam menni. Azóta itthon lábadozom és napról napra jobban vagyok. Persze még vannak gondok: néha hőemelkedésem lesz és a csontjaim is fájnak, de már egész jó ahhoz képest...„ – mesélte Zsolti, aki a betegágyáról is mindenkit arra buzdít, hogy mielőbb regisztráljon és amint lehet, vegye is fel a vakcinát.

„Ez a koronavírus nagyon nem játék. Életemben ilyen beteg nem voltam. El lehet kerülni ezt az állapotot, ha mindenki nagyon vigyáz magára, regisztrál és nem tanakodik magában, amikor az orvos hívja, hogy mehet az oltásért!” – mondta Gáspár Zsolti a Borsnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?