FÜLES

Különleges javaslattal rukkoltak elő a kórházban fekvő Fülöp herceg miatt

A 100. életévében járó, kórházban ápolt Fülöp herceg állapota miatt egy komoly kérés merült fel. Vajon tekintettel lesznek rá a döntéshozók?
  • Szerző: Doris

Miközben rengetegen aggódnak Fülöp herceg állapota miatt, egy tévés bennfentes szerint a CBS csatorna egy kész vagyont költött arra, hogy világszerte beharangozza Meghan és Harry exkluzív és nagyon őszinte interjúját Oprah Winfrey-vel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így döntöttek a kórházban fekvő Fülöp herceg miatt, mit szól ehhez a királynő?

Fotó: Northfoto

Ezért igen kicsi a valószínűsége annak, hogy a herceg gyengélkedése miatt elhalasszák annak levetítését – írja a Daily Star.

Az interjút az eredeti tervek szerint március 7-én sugározzák majd, és bár mind a csatorna, mind pedig Harry-ék kaptak arra utaló üzeneteket, hogy el kéne halasztaniuk az interjút, úgy tűnik, erről szó sincs. Legfeljebb annyit mondtak, hogy folyamatosan figyelemmel kísérik a 99 éves herceg állapotát.

Fülöp herceg hétfőn átkerült egy másik kórházba

Fülöpöt átszállították egy másik kórházba

Fotó: Northfoto

Hétfőn érkezett a némileg aggasztó hír, miszerint a herceget a King Henry VII kórházból át kellett szállítani egy másik intézménybe, mivel elkapott egy fertőzést. Állítólag folyamatos megfigyelés alatt tartják, állapota kielégítő, de még egy hétig biztos bent marad, ami azt jelenti, hogy a március 7-i interjú idején kezelés alatt áll majd a herceg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?