FÜLES

Friss hírek érkeztek Sas Józsefről: így érzi magát a humorista

Jobban érzi magát Sas József, de még legalább egy hónapot kórházban kell töltenie. Ezt a betegtársai bánhatják a legjobban, hiszen a Ripost információi szerint vidáman beszélget mindenkivel, sőt verseket is szaval.

Sas József ugyan idén már a 80. születésnapját ünnepelte, mégis olyan erős a szervezete, hogy éveket letagadhatna. Legalábbis ezzel magyarázzák a barátai és a szerettei, hogy alig néhány hónappal az agyvérzése után már a felépülés útjára lépett. A jókedvét és humorérzékét egy percre sem veszítette el, igaz, a rá jellemző poénbonbonok helyett mostanában inkább versekkel szórakoztatja a betegtársait. Hiába, az idősödő humorista mit sem veszített szellemi kapacitásából, mi több, fizikai erőnléte is kezd helyreállni.


“Szorgalmasan gyógytornázik és egyre többet eszik. Szerencsére a kórházban jó a koszt, ezért az sem lenne baj, ha a felesége nem tudna mindennap főzni valami finomat” – mondta a %Ripost%-nak Baranyi László színművész, akit évtizedes barátság fűz a Mikroszkóp Színpad egykori igazgatójához.


“Szerettem volna már Józsit meglátogatni, de nem mehettem be hozzá, mert elkaptam egy furcsa vírust, amiről az orvosok sem tudták pontosan megmondani, hogy miféle.

Telefonon azért nem beszélhetünk, mert a családja elvette tőle a mobilját, hiszen jól tudják: ha lenne nála készülék, állandóan dumálna, ami késleltetné a gyógyulását

- fogalmazott Baranyi.

Ha kíváncsi vagy, mit mondott Sas József állapotáról a lánya, Ágnes, akkor keresd a %% napilap szerdai számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?