FÜLES

Friss hír érkezett: szakított a legszexisebb sztárpár!

Az utóbbi időkben a két színész állandóan veszekedett, ezt elégelte meg a sármos színész, aki már egy ideje nem mutatkozik feleségével.
  • Szerző: Ripost

A hírt ugyan a színészek még nem erősítették meg, de a pletykáló ismerősök szerint Ryan Gosling és Eva Mendes házassága már annyira megromlott, hogy a 36 éves színész el is költözött feleségétől.

 

A barátok szerint az egykor legjobban irigyelt szerelmespár hónapok óta állandóan veszekedett - mostanra azonban a vitás korszak is véget ért: Gosling és 43 éves felesége már nem is szólnak egymáshoz!

Egy névtelenséget kérő barátjuk szerint a házasság akkor indult el a lejtőn, mikor a szexi színész, akit a Kalifornia álomban nyújtott alakításáért jelöltek Oscar-díjra, nem Mendest, hanem a testvérét vitte magával a gálára.

 

Ezek után Gosling anyák napján sem foglalkozott kislánya édesanyjával: míg korábban gondosan ügyelt arra, hogy a jeles napon Evát is felköszöntse, idén csak a saját édesanyját ünnepelte, és az egész hétvégét vele töltötte.

Bár a sztárpár mindig is óvta magánéletét, csak nagyon ritkán mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, a barátok azt jósolják: ezek után már nem is fognak - legalábbis szerelmespárként biztos nem!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?