FÜLES

Fordulat VV Fanni ügyében, így él most a gyanúsított

B. László egyetlen órára sem hagyhatja el a házat, váratlan időpontokban ellenőrzik.
  • Szerző: Ripost

Két hete házi őrizetben van a VV Fanni elrablásával gyanúsított B. László. A férfi az előzetes letartóztatásából való szabadulása után másnap, nagybátyján, dr. Brodmann Péter ügyvéden keresztül mondta el, hogy végtelen a boldogsága, amiért kiengedték. Úgy gondolja, hogy végre tisztulni látszik a kép róla, de a szabadság érzése egyelőre még feldolgozhatatlan számára.

Az ügyet valószínűleg csak novemberben fogják lezárni, így B. László sorsa addig még kétséges. A nyomkövetővel és házi őrizettel azonban most ismét belekóstolhatott a szabadság ízébe, és a Bors megtudta, hogy csak úgy lubickol családja szeretetében, akik a végsőkig kitartanak mellette.

"Azt fontos elmondanom, hogy egyetlen percig sem gondolta sem a család, sem a barátok, hogy László megcsinálta azt, amivel gyanúsítják. De azt sem kérdőjeleztük meg, hogy elvitte az ájult nőt, ami egy buta döntés volt. Ettől füg­getlenül a család és a barátok is elejé­től kezdve egy emberként állnak mellet­te, és természetesen most, hogy újra szerettei körében lehet, mindennél jobban élvezi a velük töltött időt" – fogalmazott a Borsnak dr. Brodmann, aki elárulta, unokaöccsének mára ismét van saját telefonja is.

"A rendőrség még a nyomozás kezdetén lefoglalta a mobilját, így most a családja vett neki egy másikat, és már hívott is, hogy ezt elújságolja. Hallom a hangján, hogy örül, de azért ne felejtsük el, hogy ez még egy kötött szabadság. Igazán jól majd akkor fogja magát érezni, ha a lakáson kívül is szabadon mozoghat" – tette hozzá az ügyvéd nagybácsi. A szigorú házi őrizet szabályai szerint ugyanis a gyanúsítottnak a nap 24 órájában otthon kell lennie, még egy órára sem hagyhatja el a lakást, maximum ablakon keresztül szagolhat egy kis friss levegőt. Mindezt pedig a nyomkövető és a bíróság is felügyeli, rendszertelen időpontokban ugyanis ellenőrzik, hogy valóban az otthonában tartózkodik-e.

És ezeket olvastad már?