FÜLES

Fordulat Hujber ügyében? Schobert Norbi megtörte a csendet

A drogbotrányba keveredett színész talán el se hinné, mit árult el a fitneszguru!
  • Szerző: Doris

Óriási bajba keveredett Hujber Ferenc, akinek otthonában nemrég csekély mennyiségű marihuánát találtak, ő pedig a Facebookon is beszámolt az esetről.

Úgy tűnik, a színész képtelen tanulni eddigi balhés ügyeiből, mindig magának okozza a bajt. Most például 322 ezer forintot kellene fizetnie, de ő már kijelentette, hogy erre nem hajlandó.

Mint azt a %% is megírta, jogerőre emelkedett az a bírósági ítélet, miszerint Hujber Ferencnek 150 ezer forint pénzbüntetést és az ehhez tartozó 172 ezer forintos bűnügyi költséget kell megfizetnie fél gramm füves cigaretta elszívásáért.

Talán a színész maga sem gondolta, hogy akad majd, aki egy ilyen helyzetben is mellé áll.

A segítség Schobert Norbi személyében érkezett, aki kijelentette, ha a színész börtönbe kerülne, ő minden követ megmozgat, hogy kihozza őt a hűvösről.

Ha úgy alakulna, hogy börtönbe kell mennie, megyek, kifizetem a büntetést és kihozom onnan

- jelentette ki Norbi a Blikknek, majd meg is indokolta meglepő tervét.

"Feri alapvetően egy jó ember és egy elképesztően remek színész, nagyra becsülöm és az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem. Ferinek fizetnie kellene, hiszen a törvény az törvény, de börtönbe nem kerülhet. Azért írtam neki az üzeneteket, hogy jobb belátásra bírjam, fizessen és akkor minden rendben lesz"

- magyarázta a fitneszguru, aki többször is hozzászólt Hujber Facebook-bejegyzéseihez, hogy jobb belátásra bírja az önuralmát vesztett sztárt. Igaz, hiába.

Saját sorsa persze csakis Hujberen múlik, ám ha nem fizeti ki a végzésben megállapított összeget, reális veszély számára a fogház. Egyetlen szerencséje, hogy Norbi ígérete szerint ott lesz mellette a bajban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?