FÜLES

Fordulat Fésűs Nelly ügyében: inkább fizet, hogy elkerülje a börtönt

Peren kívül megállapodott Fésûs Nelly az általa okozott baleset súlyos sérültjével.
  • Szerző: Ripost

Lezárult Fésűs Nelly balesetének ügye. A színésznő még 2017 novemberében karambolozott, amelynek során egy ember könnyebben, egy pedig súlyosan megsérült. A rendőrség 10 hónapig nyomozott, majd – közúti baleset gondatlan okozása miatt – vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat az ügyészségnek, de ott végül közvetítői eljárást javasoltak a színésznőnek és a baleset súlyos sérültjének.

Ez azt jelentette, hogy ha meg tudnak állapodni valamilyen kártérítésben, az ügy nem kerül bíróság elé. A balesetért ugyanis a törvények szerint akár egy évig terjedő szabadságvesztést is kaphatott volna a színésznő, ám a Blikk információi szerint ettől nem kell tartania.

"A közvetítői eljárás befejeződött, az érdemi ügyészi határozat meghozatala folyamatban van" – közölte a lappal a Fővárosi Főügyészség sajtóosztálya, ami azt jelenti, hogy a feleknek sikerült megegyezniük. A Blikk elérte a színésznő kedvesét, Vajtó Lajost is, aki megerősítette a hírt.

"Igen, igaz a hír. Az ügy lezárult, végre vége. Megkönnyebbültünk" – mondta Vajtó, aki ennél többet nem kívánt hozzátenni.

Egy bennfentes viszont elárulta, hogyan zárultak a tárgyalások.

"Fésűs Nelly és a másik autót vezető hölgy végül megegyeztek. A sérült nő nem haragudott Fésűsre, főleg, mivel a színésznő gyakran érdeklődött az állapota felől. Szerencsére hamar megegyeztek az összegben is. Fésűs Nelly végül több millió forintos fájdalomdíjat fizetett" – mondta a lapnak az informátor.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?