FÜLES

Fillérekből élnek az egzotikus országban Bódi Gusztiék!

Azt pletykálták, azért nem utaznak idén Thaiföldre Bódiék, mert nincs rá pénzük, közben kiderült, az ázsiai országban sokkal olcsóbb az élet, mint itthon. Egyelőre nem tudni, mikor térnek haza.

Miközben itthon egy súlyos pénzügyi botrány kapcsán a Bódi család esetleges érintettségétől hangos a sajtó, ők maguk a trópusokon pihennek. Igaz, ősszel még arról írtak a lapok, hogy noha korábban szinte minden évben sort keríthettek rá, ebben a szezonban Gusztiéknak nem fér bele a thaiföldi utazás a keretbe.  A házaspár valóban a belföldi wellness-szállodákat látogatta sűrűbben Margó agyi infarktusa óta.

Aztán mégis úgy alakult, hogy az egzotikus országban töltik a téli időszakot Margóék. Rájöttek, hogy anyagi szempontból is kíméletesebb, ha elhagyják Magyarországot. Hogy miért? Azt a Facebookon fejtette ki a Fekete Szemek énekesnője.

"Guszti a piacon! Egy roston sült hal 100 bhat, azaz kb. 800, forint. Adnak hozzá zöldsalátát meg szószt. A hal sóval van bundázva, úgy sütik, fogyasztás előtt a bőrét le kell szedni, a fehér omlós halhús átveszi a só ízét. Nagyon finom. Két főnek dosztig elég, még ha nem eszik hozzá rizst akkor is. A csirke nekünk nem ízlett, mert édes szósszal van bekenve" - árulta el Bódi Margó.

 

Guszti a piacon! Egy roston sült hal 100 bhat kb. 800,-ft. Adnak hozzà zöldsalàtàt meg szószt.A hal sóval van bundàzva...

Közzétette: Bódi Margó – 2016. február 10.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?