FÜLES

Férjhez ment Klapka György legkisebb gyermeke!

Férjhez ment Klapka Sandy! Az Aranyember legfiatalabb gyermeke szûk körben tartotta az esküvőt, aminek olyannyira nem kerekítettek nagy feneket, hogy információink szerint még itthon élő testvérét, Dennist sem hívta meg a nagy napra.
  • Szerző: e.j.

Máté tavaly áprilisban jegyezte el Klapka Sandyt. A szerelmesek régóta egy párt alkotnak, a kapcsolatuk sok nehézséget kibírt.

A férfi Sandy mellett volt a lány életének legnehezebb időszakaiban, édesapja halálkor és akkor is, amikor egy évvel ezelőtt a testvérei eltávolították Sandyt a Klapka üzletház éléről, így nem csoda, hogy előbb utóbb az esküvő gondolata is megfordult a fiatalok fejében.

Ez utóbbi óriási törés volt Sandy számára, hiszen az Aranyember halála óta ő volt az, aki kezében tartotta az irányítást, kitanulta a cégvezetés fortélyait, és teljes erőbedobással azon dolgozott, hogy megőrizze apja örökségét.

Ez nem sikerült, az üzletházat azóta eladták, Sandy pedig új életet kezdett, aminek fontos része a tavalyi eljegyzés és a március elején tartott esküvő.

Klapka György legkisebb lánya szűk körben mondta ki a boldogító igent kedvesének, Máténak. A menyasszony nem követte a tradíciókat, ám így is nagyon csinos volt: rikító piros szoknyában és fehér blúzban állt oltár elé. jóllehet, a Klapka-gyerekek a becslések szerint fejenként százmilliókat örököltek, Sandy mégsem csapott hét országra szóló lakodalmat.

A részleteket olvasd el a %% napilap csütörtöki számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?