FÜLES

Férje védelmére kelt Mihályi Győző felesége: A végsőkig mellette állunk!

Komoly vádakat fogalmaztak meg a Jászai Mari-díjas művésszel szemben. Az Újszínház színésze tisztázni szeretné a nevét, ugyanis állítja, a rágalmazásokból semmi sem igaz.
  • Szerző: Ripost

Az Újszínház színészét, azzal támadják, hogy három éve erkölcstelenül viselkedett az egyik munkatársnőjével szemben. Mihályi Győző állítja, ebből semmi sem igaz, mindent megtesz, hogy tisztára mossa a nevét. Ebben a nehéz időszakban a művészben a családja tartja a lelket: felesége, Tímea kiáll a színész mellett, mindenben támogatja!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Soós Lajos / MTI

„Szeretem ezt az embert, nem akarom végignézni, ahogy ártatlanul tönkreteszik! Vállalok mindent, különösen a férjemet. A magánéletünket eddig a négy fal között éltük, hála istennek kiegyensúlyozottan és boldogan, de mint egy koholt vádak alapján meghurcolt férfi felesége, kötelességemnek érzem, hogy megszólaljak. Egy sértett, a színházból kényszerből távozó munkatárs zagyva levele tönkretehet egy ártatlan embert” – mondta a Blikknek az asszony, aki a végsőkig kiáll férje ártatlansága mellett.

„Meggyőződésem, hogy csupán egy jól működő színházat akarnak tönkretenni, ehhez pedig valakit fel kell „áldozni”. Ez a valaki a férjem, de mellette vagyok, és nem hagyom! Győzőt a rágalmak ellenére gyerekeivel, testvérével együtt szeretem, talán még jobban, mint eddig, hiszünk neki és a végsőkig mellette állunk!” - jelentette ki a színész felesége. Mihályi Győző úgy véli, hogy az elmúlt napok vádjai csupán liberális, politikai támadások.

„Megnyugtató, hogy senki nem jelezte sem most, sem korábban, hogy sérelem érte volna. Csakhogy egy, kizárólag pletykákra hagyatkozó egykori kollégától származó levél lavinát indított el. Mindig is tiszteltem a női nemet, magam is elítélem a zaklatókat. Személyes sértettség és politikai hátszél áll az ellenem álló támadás hátterében” – nyilatkozta a színész.

 

És ezeket olvastad már?