FÜLES

Felszántotta a betont Gáspár Laci: „A gumikat is szépen elfüstöltem, de nem baj”

Nagyott robbant a videómegosztón a három nagyágyú közös dala. Megosztották a rajongók véleményét.
  • Szerző: Ripost

Nemrég debütált Gáspár Laci, Lotfi Begi és Majka közös száma, a Hurrikán. A koronavírus miatt közel egy évbe telt mire megírták a dalt és egy klipet is felvettek hozzá. A munkák során Gáspár Laci egyik álma is valóra vált, hiszen évek óta szeretett volna Majkával dolgozni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyjából hat évvel ezelőtt már megkerestem egyszer Majkát, hogy rappeljen az egyik dalomban, amit el is fogadott, aztán mégis valamiért meghiúsult a közös munka. Ezért most nem én, hanem Lotfi Begi kereste meg, és legnagyobb meglepetésemre, de annál nagyobb örömömre elvállalta”meséli a Borsnak Gáspár Laci, aki szerint Begi érdeme, hogy Majkát sikerült beszervezniük.

Alaposan meghajtotta a luxussportkocsit az énekes a forgatáson
Fotó: BORS

Az énekes, saját bevallása szerint, a közös munka minden pillanatát élvezte, még ha olykor nem is volt egy nevezőn a fiúkkal.

„Begi kitalálta, hogy a Lamborghinim is szerepeljen a klipben. Eleinte nem támogattam az ötletét, aztán végül úgy voltam vele, hogy a Lambónak sem árt, ha megjáratom, és nem a garázsban áll. A felvétel helyszínén, a kiskunlacházai reptéren oda is léptem neki, a gumikat is szépen elfüstöltem, de nem baj. Szerintem nagyon hiteles és ütős lett a végeredmény, függetlenül attól, hogy néhány kommentelő más állásponton van. Eljutottak hozzám is a negatív hozzászólások, de jól tudom, hogy mind a hárman na­gyon megosztó személyiségek vagyunk. Ezzel szerintem nincs is baj, hisz csak az tud megosztó lenni, aki valamilyen, és nem középszerű.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?