FÜLES

Felháborodott: Rékasi Károly végre reagált kollégája nyílt levelére!

A nagybeteg színmûvészt sorozatbeli riválisa próbálta életvezetési tanácsokkal ellátni, sikertelenül.
  • Szerző: Ripost

Nem hajlandó figyelmet fordítani Szőke Zoltán nyílt levelére Rékasi Károly! A Barátok közt sztárja végre reagált kollégája szavaira, és kiderült, nincs jó véleménye az üzenet eljuttatásának módjáról.

"Én abban a korban nőttem fel, amelyben a levelet még lezárták, és úgy küldték el a címzettnek" - kezdte Rékasi Károly a %%-nak.

Nem kívánok sem most, sem pedig a jövőben válaszolni az üzenetre.

A nyílt levelekre eddig sem reagáltam, és nem szeretném, hogy ez valaha is a szokásommá váljon.

Nem gondolom, hogy nekem dolgom lenne egy olyan levéllel, amit az egész ország szeme láttára írtak hozzám.

A betegeskedő színművész az elmúlt tizenhat hónapban óriási fájdalmak közepette éli életét, és színházi, illetve filmes munkáiról is le kellett mondania. Ennek kapcsán írt hozzá nyílt levelet a napokban kollégája, Szőke Zoltán, aki szerint pályatársának le kellene győznie az egóját ahhoz, hogy a gyógyulás útjára léphessen, illetve azt is felajánlotta neki, hogy szívesen beszélgetne vele.

"Ismét azt olvasom, hogy nem javul az állapotod... Szerintem az állapotoddal nincs semmi baj, hiszen életben vagy és küzdesz. Küzdesz?

MI ELLEN KÜZDESZ, KI ELLEN KÜZDESZ? Egy baktérium ellen vagy ÖN-MAG-addal?

Rékasi Károly a %%-nak továbbá elmondta, nem olvasta és nem is érdekli őt az ominózus levél. Nem élt Szőke Zoltán ajánlatával, és nem kereste meg a kollégáját, ezt pedig a jövőben sem fogja megtenni, míg mindezt nyílt levelekben javasolják neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?