FÜLES

Félelmetes: A terror miatt marad el Kordáék nászútja!

36 év házasság után úgy döntött a házaspár, hogy másodjára is kimondja a boldogító igent. A Ripostnak elárulták, a mézeshetek sajnos elmaradnak!
  • Szerző: B.M.

A Mátyás-templomban, a Viasat3 kamerái előtt fogadott örök hűséget egymásnak Korda György és Balázs Klári. Ugyan harminchat évvel ezelőtt már oltár elé álltak, mégis úgy érezték, újra megerősítik a köteléket. A népszerű énekes házaspár érdekes részleteket árult el a %%-nak arról, miért marad el a második nászútjuk.

"Ami jelenleg a világban zajlik, az több mint aggasztó! Gyurival imádunk utazni, és természetesen szerettük volna megkoronázni a második esküvőnket egy gyönyörű utazással, de nem merjük átlépni az országhatárt" - kezdte Klárika, akit nagyon megvisel a terrorfenyegetettség.

"Szörnyű, hogy már nem érezheti magát biztonságban az ember szinte sehol! Úgy döntöttünk, a nászút most elmarad, amíg nem rendeződik valamelyest a világban a helyzet.

Ha felülnénk egy repülőre, minden bizonnyal folyamatosan az járna a fejünkben, hogy mikor és hol robbantanak majd. Nem tudnánk felszabadultan kikapcsolódni.

Legjobban Las Vegasba vágyunk! Reméljük, hamarosan bepótolhatjuk a mézesheteket" - tette hozzá a népszerű énekesnő, aki elmondta azt is, hogy gőzerővel készülnek a nyári fellépésekre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?