FÜLES

Holnap kiderül, mi vár az őrizetbe vett Fekete Dávidra

Az autókereskedőt egyebek mellett azért is gyanúsítják közokirat-hamisítással, mert olyan személynek adta el a cégét, akiről tudhatta, hogy halálos beteg.
  • Szerző: Bors

Ahogy arról a az elsők között beszámolt, nagy bajban van Fekete Dávid, hétfőn reggel őrizetbe vették a több embert anyagilag megkárosító énekest.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors megkereste a Győri Járásbíróságot, ahonnan azt a tájékoztatást kapták, csütörtökön dől el, hogy a 72 órás előzetes letartóztatás lejártával az énekest letartóztatják, vagy szabadlábon védekezhet.

Az biztos, hogy Dávid bilincsben érkezik majd a bírósági tárgyalására, ami vagy lekerül róla még a helyszínen, vagy hosszú időre állandó tartozéka lesz az életének.

Dávid őrizetben is maradhat

Dávid őrizetben is maradhat (Fotó: TV2)

A Bors kereste az ügyben Fekete Dávid feleségét, Reginát is, de nem reagált az üzenetekre, ahogy az énekes édesanyja sem.

Az ügyészség a lapot arról tájékoztatta: Közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják a férfit.

Ezek többnyire minősített csalásnak és sikkasztásnak felelnek meg.

Az autókereskedő egyebek mellett azért is vádolják közokirat-hamisítással, mert olyan személynek adta el a cégét, akiről tudhatta, hogy halálos beteg – nyilatkozta a Borsnak Dr. Gál Katalin, a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője, aki azt is megerősítette, hogy a házkutatást az érintett férfi tartózkodási helyén hajtották végre, de állítólag terhelő bizonyítékot nem találtak a nyomozók.

A teljes cikket holnap reggel olvashatod el a borsonline.hu-n.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?