FÜLES

Feke Pál újra szerelmes: ez a gyönyörű nő a választottja – fotó

Másfél évvel a válása után Feke Pál újra boldog. A színészről egy rendezvényen készült fotó a választottjával. A színész elismerte új kapcsolatát, sőt az kiderült, hogy a csinos hölgy televíziós személyiség.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Feke Pál a válását követően először jelent meg hölgytársaságban nyilvános rendezvényen – a művészt a Fővárosi Nagycirkusz május végi szabadtéri előadásán látták együtt új kedvesével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A családommal voltunk az előadáson, amikor megakadt a szemem az egyik kedvenc színészemen, a másik sorban ülő Feke Pálon és mellette egy csinos lányon. Látszott rajtuk, hogy nagyon kedvelik egymást, mert végig szorosan összesimultak. Szinte el sem engedték egymás kezét, jó volt nézni őket. Szem­mel látható volt, hogy összetartoznak, végül együtt hagyták el a nézőteret” – nyilatkozta a Bors egyik olvasója, Zsuzsa.

A Bors utánajárt, és munkatársa a Fővárosi Nagycirkusz honlapján felfedezett egy nézőtéri fotót, amely az előadáson készült, és amely egyértelműen arról árulkodik, hogy a színészt szoros szálak fűzik a mellette ülő szőke szépséghez. Látszik, hogy remekül érzi magát a társaságában, a hölgy térdén nyugvó keze pedig a bensőséges kapcsolat jele.

Fotó: Urbán Ádám, Fővárosi Nagycirkusz

A lap megkereste a színművészt, aki meglepődve fogadta a hívást, de megerősítette, hogy egy párt alkot a rendezvényen megjelent szépséggel. Ugyanakkor hangsúlyozta: nem kíván új kapcsolatáról további részleteket elárulni. A Bors azonban megtudta, hogy új választottja Mészáros Nóra televíziós személyiség. Az Instagram-oldaláról kiderül, hogy a Pesti TV és a Kossuth Rádió munkatársa, így könnyen meglehet, hogy egy munkának köszönhető a találkozásuk.

„Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok” – mondta Feke Pál. „Nórival óriási találkozás a miénk, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember. De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném.”

Fájdalmas válás

Mesés szerelemnek indult a színész és a gyönyörű öttusázó, Gyenesei Leila kapcsolata, mégis válás lett a vége. Még rajongva szeretett kislányuk miatt sem tudtak együtt maradni. 2019 novemberében a színész a közösségi oldalán közleményben jelentette be: kapcsolatuk véget ért.

Fotó: Bors

„Kedves barátaink, ismerőseink és a sajtó tisztelt képviselői! Megelőzve minden találgatást és valótlan hírt, tájékoztatunk benneteket, valamint a közvéleményt, hogy meghoztuk életünk legnehezebb döntését. A jövőben külön utakon, de egymás iránt érzett tiszteletben és szeretetben folytatjuk életünket. A közösen töltött éveink legnagyobb ajándéka, féltett kincsünk a kislányunk. Érte a jövőben is mindent megteszünk.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?