FÜLES

Ezzel a színésznővel csalta Angelinát a piás Brad Pitt

Brad Pitt káros szenvedélyei, a nevelési elvei, valamint a hûtlensége vezetett odáig, hogy Angelina Jolie elhagyja férjét.
  • Szerző: The_M

Az egész világot sokkolta, hogy Angelina Jolie elhagyta Brad Pittet, és beadta a válókeresetet is. A színésznő ügyvédje és menedzsere elmondták, hogy Angie a család érdekében hozta meg a döntést, de bővebb információt nem fognak közzétenni.

Ennek ellenére több hír is napvilágot látott, ami kicsit érthetőbbé teszi, hogy mik azok a kibékíthetetlen ellentétek, amire Jolie a válási papírokban hivatkozik.

A bennfentesek szerint Brad egyre többet ivott és füvezett az utóbbi időben, és bódult pillanataiban agresszív és türelmetlen volt a hat közös gyerekükkel. Ezt pedig anyaként nem hagyhatta tovább Angelina.

Ám a házasságuk koporsójába Pitt hűtlensége verte be az utolsó szöget. A Szövetségesek című film munkálatai során ugyanis összemelegedett a szintén kapcsolatban élő Marion Cotillarddal.

Vagyis nem ok nélkül nevezték a filmet a Mr. és Mrs. Smith második világháborús változatának. Hiszen az említett alkotás forgatásán jött össze Brad és Angelina még 2004-ben...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?