FÜLES

Ezzel a műsorral tér vissza a képernyőre Győzike!

Szemet hunyt a sérelmei felett Győzike, aki hamarosan újra látható lesz a tévében. A Ripost azt is megtudta, melyik mûsorban.
  • Szerző: Ripost

Ahogy azt már megszokhattuk a roma showmantől, igyekszik a lehető legárnyaltabban fogalmazni a közösségi oldalán. Megrögzötten ügyel arra, nehogy túl egyértelmű legyen a rajongók számára, amit tudatni szeretne a világgal. Gáspár Győzőnek a legtöbbször be is jön a terve, és azonnal megindulnak a találgatások: vajon mire készül ismét?

A luxusával kérkedő roma rapper ezúttal egy olyan csatorna székházából jelentkezett be a Facebookra, mellyel köztudottan rossz viszonyt ápolt az utóbbi időben. Még 2014 tavaszán pattant ki a botrány a TV2 és Győzike között, melynek az lett az eredménye, hogy a showman parkolópályára került. Ennek pedig valószínűleg az volt az oka, hogy aktuálisan megjelenő lemezén engedély nélkül használta fel a csatorna Édes élet logóját. Arra ugyan a mai napig nem született egyértelmű válasz, hogy valóban van-e összefüggés a védjegybitorlási vád és Győző mellőzöttsége között, mivel a Gáspár család feje elzárkózott minden ezzel kapcsolatos nyilatkozattól. Azóta egyáltalán nem láthattuk őt a képernyőn, most azonban újabb fordulat következhet.

Nagyon úgy tűnik, Evelin és Virág apukája az egykori munkahelyével tárgyal. Ahogy az a posztból is kiderül, Győző már megbocsátott a kereskedelmi csatornának.

Most már csak az a kérdés, melyik műsorban tér vissza a képernyőre? A %% egy neve elhallgatását kérő bennfentestől - aki egyébként Győző egyik közeli barátja - úgy tudja, hogy az Ezek megőrültek! című showműsorban láthatjuk majd viszont a salgótarjáni hírességet.

És ezeket olvastad már?