FÜLES

Ezért szakított a Jóban Rosszban egykori sztárja bombázó barátnőjével

Bár Baronits Gábor és kedvese között nagy volt a szerelem, kapcsolatuk most mégis véget ért. A színész már regisztrált is egy társkereső oldalon, így nem tagadják tovább, hogy útjaik elváltak.

Bár a Story-gálára még a kéz a kézben érkeztek, ma már nem tagadják, hogy kapcsolatuk lassan egy hónapja véget ért. Baronits Gábor és szépségkirálynő barátnője, Sydney Bosch két évig voltak együtt. Közösen tervezték a jövőt, most azonban úgy döntöttek, ismét szingliként folytatják.

Mi lehetett a baj?

"Rengeteget vívódtam, hogy mi legyen, mire rászántam magam a szakításra, de a döntést közösen hoztuk meg. Éreztem, így nem folytathatjuk tovább" - nyilatkozott a lány a Storynak.

Az utóbbi időben rengeteg súrlódás és vita volt köztük, amit próbáltak kezelni, de rá kellett jönniük, hogy teljesen különböznek egymástól, és az élettől is mást várnak.

"Sokan nyilván túl fiatalnak tartanak engem a huszonegy évemmel, de én már akkor is biztonságra, megállapodottságra vágyom. Gábor viszont még nem áll készen arra, hogy lehorgonyozzon valaki mellett, ő még bulizni, menni akar" - mondta Sydney.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy állítólag a sármos színész már regisztrálta is magát egy ismert társkereső oldalon.

 

 

 

És ezeket olvastad már?