FÜLES

Ezért nem kell senkinek Rékasi Károlyék háza!

Újra eladó a színész és exneje, Détár Enikő egykori álomotthona. A tágas családi házon azonban több okból sem lesz könnyû túladni. Pedig Rékasinak most igen nagy szüksége lenne a pénzre...
  • Szerző: Doris

Újra piacra dobta közös családi házát Rékasi Károly és Détár Enikő. Az egyik Pest megyei településen található, 285 négyzetméteres, háromszintes villáért még mindig 83 millió forintot kérnek - derült ki a Bors beszámolójából.

A Barátok közt sztárjának azonban nem lesz könnyű dolga. Még abban sem lehet biztos, hogy komoly érdeklődőt talál, a környékbeliek szerint ugyanis az ingatlan egyszerűen nem éri meg az árát.

Az eladásról szóló híreket kommentelő felhasználók többsége szerint a villa kifejezetten rossz környéken van, ráadásul belülről sem néz ki túl jól. 83 milliót legalábbis biztos nem érne a hozzászólóknak. A legtöbben úgy vélik, hogy Rékasiéknak mindenképp engedniük kéne az eredeti vételárból, ha valóban el akarják adni a házat.

"Kb. 45-60 millát ér a ház, belülről tényleg elég igénytelen, nem szívvel lett alkotva."

"Talán ha kevesebbért hirdetnék, jobban akadna rá vevő."

"Az egy dolog, hogy mennyit szeretnének kapni érte, meg az is más, hogy mennyit hajlandó érte fizetni valaki. Mert a ház annyit ér, amennyit adnak érte."

- írták a kommentelők.

Pedig a színésznek most igen nagy szüksége van a pénzre. Nyári motorbalesete után múlt hét kedden újra műteni kellett roncsolódott lábát, mivel a csontok nem forrtak össze rendesen. Ezért most jó néhány hónapra újra kiesik a munkából.

 

És ezeket olvastad már?