FÜLES

Ezért halogatja a fájdalmas műtétet Tilla!

Hosszú évek óta szenved a szeme alatti karikáktól a TV2 mûsorvezetője. Csak egyetlen végleges megoldás létezik arra, hogy ne okozzanak többé kellemetlenséget a táskái Tillának.
  • Szerző: T.B.

A sikeres műsorvezetőt leginkább a forgatások és élő adások alkalmával zavarták a szem alatti karikái. Minden praktikát bevetett: speciális tapaszokkal, különleges sminkekkel próbálták halványítani a duzzadt táskákat, ám egyik megoldás sem bizonyult túl tartósnak. Csak ideig-óráig javítottak a helyzeten.

A TV2 sztárja korábban arról nyilatkozott a %RIPOST%-nak, hogy jelenleg egy forradalmi plasztikai beavatkozással tudják szinten tartani az állapotát.

"Egy tompa végű kanüllel hialuronsavat fecskendeznek a szem alatti karikákba, és így a kezelt rész egy szintbe kerül az arc többi részével. A szúrásokat háromhavonta újra meg kell ismételni, ugyanis az anyag ennyi idő alatt szívódik fel" - árulta el hónapokkal ezelőtt Tilla, akivel közölte az orvosa, dr. Papp Ildikó: bizony hamarosan szüksége lesz egy fájdalmas operációra is.

A legradikálisabb megoldás egy alsó szemhéjplasztika lenne, de ez egyelőre túl drasztikus beavatkozásnak tűnik a számomra, bár azt mondják a szakértők, hogy nem fogom megúszni

- mondta a híresség, aki azóta sem tudja rávenni magát, hogy kés alá feküdjön, inkább a folyamatos arcfeltöltésnél marad.

"Nem igazán bírom a fájdalmat" - tette hozzá.

Arról nem is beszélve, hogy a műtét után hosszabb ideig duzzadt lenne az arca, véraláfutásokkal. Úgy nehéz lenne kamera elé állnia, ezért jól át kell gondolnia, mikor vág majd bele az elkerülhetetlen műtétbe.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?