FÜLES

Ezért hagyja ott Németh Kristóf a Játékszín igazgatói székét

Németh Kristóf ma reggel jelentette be, hogy távozik a Játékszín éléről: elmondása szerint olyan nézetkülönbségek alakultak ki a színház vezetésével kapcsolatban, amelyeket ő már nem tudott elfogadni.
  • Szerző: BDF

A színész az ATV reggeli műsorában jelentette be, hogy három és fél év után távozik a Játékszín igazgatói pozíciójából, ugyanis nem vállalja tovább a közös vezetést a társigazgatóval, Bank Tamással. Állítása szerint arról egyáltalán nincs szó, hogy Bank túrta volna ki.

Németh Kristóf még 2012-ben vásárolta meg a körúti teátrumot üzlettársával, Bank Tamással, Szűcs Attilával, a Budapesti Kamara egykori gazdasági vezetőjével és Metz Alexandra jogtanácsossal, miután elbocsátották Balázsovits Lajost, aki több mint húsz éven át igazgatta a Játékszínt. Ekkor Bank a kreatív igazgatói pozíciót, Németh pedig az ügyvezetői igazgató széket kapta meg.

Állítása szerint azért távozik a Játékszín éléről, mert az elmúlt időkben olyan nézeteltérések alakultak ki a színház irányításával kapcsolatban, amelyeket nem tudott már figyelmen kívül hagyni.

Egyelőre még nem tudni, ki veszi át a magánszínház irányítását, de amennyiben az új igazgató is beleegyezik majd, úgy a Barátok közt egykori sztárja megtartaná a szerepeit.

És ezeket olvastad már?