FÜLES

Ezek voltak az első szavai az Exatlon Hungary férfi győztesének – Videó

Herczeg-Kis Bálint úgy gondolja, hogy méltó ellenféllel vívhatta meg az utolsó nagy küzdelmét.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, az Exatlon Hungary döntőjében Herczeg-Kiss Bálint és Wald Ákos mérte össze az erejét. A fiúk mindent megtettek a győzelemért, ám csak egyikük emelhette magasba a trófeát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az első futamot nagy fölénnyel Bálint nyerte, ám a második körre már Ákos is felszívta magát. Bálint azonban nem engedte el a győzelmet, végül ő emelhette magasba az Exatlon kupáját, és gazdagodott a 15 millió forinttal.

A győztes szerény szavakkal nyilatkozott jól megérdemelt győzelméről. Bevallotta, hogy nem volt egyszerű küzdelme Wald Ákos ellen. Sőt örömében alig találta a szavakat!

„Őszintén szólva, már az első nap úgy jöttem ide, hogy itt szeretnék állni a végén és én szeretnék lenni a győztes. Viszont a tengerparti pályán, pár napja hittem el először, hogy ez tényleg lehetséges. Addig bennem volt az, hogy itt elbukhatok a végén. Ott tényleg valami átkapcsolt és ott éreztem rá igazán, hogy hogyan is kell futni az Exatlonban. Azért gyönyörű ez a pillanat, mert ilyen ellenféllel vívhattam meg ezt a csatát” – mondta meghatottan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?