FÜLES

Ez nagyon kínos, halála után viccelődtek Gesztesivel

Egy többéves adás ismétlésében állították pellengérre a színművészt, aki nemrégiben tragikus hirtelenséggel hunyt el.
  • Szerző: Ripost

Egy ismétlésben gúnyolták ki a váratlanul elhunyt Gesztesi Károlyt. Akik rendszeresen nézik az RTL II csatornát, azok számára nem újdonság, hogy a Showder Klub adásait rendre ismétlik. Ez történt hétfőn este is, amikor főműsoridőben Dombóvári István egy három évvel korábban felvett stand upját vetítették újra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

Ebben a műsorszámban a humorista az ittasan vezető hírességeket figurázta ki, köztük a szombat délután tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károlyt.

Az óriási közönségszeretetnek örvendő színészről szóló poénokon anno talán maga az érintett is jót nevetett, de így két nappal a halála után, amikor még tart a mély gyász időszaka, meglehetősen kínosan érezhették magukat a képernyő előtt ülők.

A Bors megkereste a humoristát, aki maga is ledöbbent az eset hallatán.

„Nem tudtam, hogy ezt megint leadták. Sokszor ismétlik az adásokat, de nem az én felelősségem, hogy éppen melyik részt teszik be az adott napon. Nagyon sajnálom, ami történt, és részvétemet kívánom kifejezni a családnak” – nyilatkozta Dombóvári István.

Az RTL Magyarország is reagált: „Az RTL II-n, hétfőn a Showder Klub egy 2016-os epizódja került újra ismétlésre. Fatális véletlen, hogy az egyik stand upos előadó évekkel ezelőtt, ebben az epizódban – az időközben elhunyt – Gesztesi Károly kapcsán élcelődött. Gesztesi Károlyt korunk legnagyobb művészei között tartjuk számon, halála óriási veszteség. Együttérzésünket fejezzük ki a színészlegenda minden családtagja, hozzátartozója és rajongója felé. A történtekért elnézést kérünk – RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóság.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?