FÜLES

Ez durva: Balázs Andi is megdöbbent azon, hogy ki a perverz zaklatója

A színésznő összes képe alá írt valami mocskos megjegyzést egy férfi, Balázs Andi végül megelégelte ezt.
  • Szerző: Ripost

Mocskos nyelvezetű üzenetekkel bombázta Balázs Andreát egy ismeretlen férfi. A színésznő kiderítette, háromunokás nagyapa írta azokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem ritka, hogy a híres embereknek az interneten mocskolódással kell szembesülniük, arról azonban ritkán hallani, hogy az ilyen zaklató névvel és arccal vállalja a véleményét. Balázs Andrea színésznő, a Karinthy Színház négyszeres közönségdíjasa sem kivétel, kapott már hideget-meleget ismeretlenektől, de ezekkel igyekszik nem foglalkozni. Mégis van olyan története, amit nem tud kitörölni az emlékeiből. Ezekről az ATV-n látható, Mondd el Tatár Csillának! című műsorban beszélt.

„A hivatalos oldalamon az összes fotóm alá egy férfi csúnya szexuális megjegyzéseket írt. De rengeteget. Nem hagytam ott, mert kiskorúak is látogatják az oldalamat. Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg az oldalát. Egy boldog nagypapa volt a három unokájával az avasi kilátónál. Hirtelen nagy levegőt vettem, és itt jött a »balázsandiságom«, a tiltás és törlés” – mesélte Tatár Csillának a színésznő.

„Nem megyek bele felesleges vitába. Így volt ezzel a zaklatóval is. Méltatta a gömbölyded idomaimat, majd azt is leírta, hogy konkrétan mit tenne velem” – mesélte a színésznő a Borsnak.

„Annyira di­rekt, perverz szöveg volt, hogy nem tudok idézni belőle. És mindezt nyilvánosan, Napi szinten, három hónapon át csinálta ezt. Alig győztem törölgetni a perverz szövegeket. Később kiderült, nem csak velem teszi ezt. Egy szintén gömbölyded kolléganőm is kapott perverz üzeneteket tőle. Többek között ezért is tiltottam le. Micsoda szoknyapecér az ilyen” – zárta szavait Andi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?