FÜLES

Ez aztán kínos: fenyőfaárusnak nézték Harry herceget

Harry és Meghan éppen maguknak keresett fát, amikor a vevők azt hitték, a herceg az árus.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg és Meghan Markle részben azért is szakított a férfi családjával, mert szerették volna természetesebben, kevesebb királyi pompával élni az életüket – de arra talán ők sem számítottak, hogy a herceget már hamarosan egy hétköznapi fenyőfaárusnak fogják nézni. Pedig pontosan ez történt, mikor egy kaliforniai telepen saját maguknak szerettek volna fát keresni – írja a Daily Mail.

Fotó: AFP

Harry és Meghan érkezése előtt az eladók igyekeztek kiüríteni az üzletet, azonban nem vettek észre egy nézelődő családot, így mikor a hercegi házaspár megérkezett, furcsa helyzetbe keveredtek. A kisfiú ugyanis odalépett Harry-hez, akit karácsonyfaárusnak nézett, és a fenyőkről kezdte faggatni, és segítséget szeretett volna kérni a választásban. Az első döbbenet után az eladó szerint Harry és Meghan nagyon kedvesen és nyugodtan válaszolgattak a kisfiú kérdéseire, és a tévedés csak akkor derült ki, mikor a szülők fiuk keresésére indultak.

Az eladó beszámolója szerint a hercegék végül ki is választották a karácsonyfájukat, amelyet montecitói villájukba szállíttattak – a tervek szerint ugyanis idén is Kaliforniában töltik a karácsonyt a 18 hónapos Archie-val és Meghan édesanyjával, Doria Raglanddal.

És ezeket olvastad már?