FÜLES

Exneje ápolja, súlyos műtéten esett át a magyar színész

Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea a szakításuk után is jóban maradtak.
  • Szerző: sv

Válásuk után is kifejezetten jó viszonyban maradt Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea. A két színész a szakítás után nemcsak munkatárs, hanem igaz barát is tudott ma­radni olyannyira, hogy Tímea és Robi fia, Simon együttes erővel ápolták a színészt, aki a közelmúltban komoly kézműtéten esett át.

"Úgynevezett pattanó ujjat diagnosztizáltak nálam: mikor ökölbe akartam szorítani a kezemet és utána ki akartam nyitni, akkor beakadtak az ízületek az egyik ujjpercnél, és hajlott állapotban maradt az ujjam. Rettenetesen fájt, de dolgozni muszáj volt" - kezdte a Borsnak Robi, aki kénytelen volt rászánni magát a műtétre, hiszen bekötött kézzel nem állhatott színpadra. A beavatkozást követően, amíg lábadozott a színész, addig exneje és fia segítettek neki a házimunkákban.

Simon fiam vitt és hozott, Timi a háztartásban segített, miközben folyamatosan tornáztatnom kell a kezemet, többek között egy speciális gumilabda segítségével, hogy ne tapadjanak le az izmok és ne legyen újra problémám az uj­jaimmal"

- mondta a lapnak a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?