FÜLES

Exkluzív fotók: zokogva ölelte magához a gyermekeit Ördög Nóra

Tíz külön töltött nap után sírva szorította magához a családját. Az Ázsia Expressz mûsorvezetője életében először töltött külön ennyi időt a gyermekeitől, miután Mici, Venci, és Nóra férje, Nánási Pál a forgatás vége előtt tíz nappal hazautaztak Magyarországra.
  • Szerző: Ripost

Megható jelenetnek lehettek szemtanúi szombat délután a Liszt Ferenc Repülőtér várótermében tartózkodók, amikor Ördög Nóra tíz külön töltött nap után végre találkozhatott a családjával.

A műsorvezető hat hétig forgatta a TV2 Ázsia Expressz című műsorát. A nagy útra férje, Nánási Pál és gyermekeik, Mici és Venci is vele tartottak. Az utazás megterhelő volt mindannyiuk számára, mégis nagy kalandnak élték meg, főleg, mert Nóra csak azzal a kitétellel vállalta a műsort, ha a családja is vele lehet.

A terveket azonban egy váratlan incidens borította fel hetekkel ezelőtt Srí Lankán: az egyik jelenet láttán a helyi férfiak felháborodtak, napokig állt a forgatás, ezért a tervezett időponthoz képest tíz nappal később ért véget a műsor. Nánási Pálnak és a gyerekeknek azonban az eredeti időpontban haza kellett utazniuk, ami lelkileg nagyon megterhelő volt az egész család számára, hiszen Nóra még sosem töltött tíz napot a gyermekei nélkül.

Mindez ráadásul azt jelentette, hogy az anyák napját és Mici hatodik születésnapját sem tudta a családjával ünnepelni. A könnyekkel és lelkiismeret furdalással teli tíz nap azonban szombaton Nóra számára véget ért: a %% által készített exkluzív felvételeken jól látszik, hogy a műsorvezető zokogva szorítja magához a gyermekeit és a férjét, kiadva magából az addig felgyülemlett feszültséget.

Az elmúlt, közel két hét láthatóan megviselte a kisgyermekes édesanyát, aki nemrégiben az egyik instagramos bejegyzésében írta le  röviden, ám annál sokatmondóbban az érzéseit: "Nem csinálunk ilyet többet. Soha" - jelentette ki.

További exkluzív, szívszorító képekért keresd a %% napilap hétfői számát az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?