FÜLES

Erre senki sem számított: Újra kihallgatták Oszter Sándor feleségét

Hamarosan megszülethet az ítélet az ittas vezetés miatt indított ügyben!
  • Szerző: BDF

Férjével, Oszter Sándorral együtt érkezett Failoni Donatella a XII. kerületi rendőrkapitányságra, ahol ittas vezetési ügye miatt hallgatták ki. A zongoraművész reméli, hamarosan visszakaphatja jogosítványát.

„Valóban voltam a kapitányságon, kihallgattak. Mindenki nagyon kedves, segítőkész volt.

Mint megtudtam, 0,062 százalék volt a véralkoholszintem, ez még kevesebb is, mint amire emlékeztem.

Azt mondták az illetékesek, hamarosan meglesz a döntés, hogy mennyi időre vonják be a jogosítványomat. Remélem, csupán pár hónapról lesz szó, hiszen mivel Balatonrendesen a hegyoldalban lakom, autó nélkül nehezen boldogulok. Van ugyan egy elektromos biciklim, de még félek használni. Többet nem szeretnék beszélni az ügyről” – nyilatkozta a Blikknek Failoni Donatella.

A szabályok szerint a 0,05 százaléktól felfelé számít bűncselekménynek az ittas vezetés, vagyis Donatella tényleg kevés alkoholt fogyasztott.

Failonit férje is elkísért a rendőrsége, de a kihallgatáson nem vett részt.

„Jó volt, hogy mellettem volt a férjem, ráadásul két hete nem is találkoztunk, csak telefonon beszéltünk. Nagyon jó volt látni Sándort.”

Mint ismeretes, Failoni Donatella még februárban koccant az Istenhegyi úton az előtte álló külföldi rendszámú autóval. Bár sem személyi, sem anyagi kár nem keletkezett, a másik kocsi sofőrje leintett egy arra járőröző rendőrt. Megszondáztatták a zongoraművészt, aki a történtek előtt elfogyasztott egy pohár bort. Azonnal bevonták a vezetői engedélyét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?