FÜLES

Erre senki sem számított, kiderült Meghan hercegné féltve őrzött titka

Az is kiderült, hogy mi lesz a hercegi pár következő úti célja. Úgy tûnik, folytatják, amit Diana elkezdett.
  • Szerző: Ripost

Múlt szombaton került sor Meghan első hivatalos szereplésére azóta, hogy világra hozta fiát, Archie Harrisont. A hercegné sugárzó mosollyal az arcán jelent meg a Trooping of the Colour nevű katonai parádén Londonban, voltak azonban, akik inkább a kezét figyelték, amelyen egy eddig még nem látott gyűrű is csillogott.Rögtön beindult a találgatás, hogy mit szimbolizálhat a vélhetően fehéraranyból vagy platinából készült, gyémántokkal körberakott ékszer, és a legtöbben arra fogadtak, hogy valamiféle évfordulós ajándékról lehet szó, amit Harry herceg adott a feleségének.

És így is lett: Meghan Harrytől kapott újabb gyűrűt. Az apropó vélhetően a pár első házassági évfordulója volt, bár a bennfentesek szerint annak is lehetett szerepe a dologban, hogy György herceg születése után Vilmos herceg is meglepte egy hasonló gyűrűvel Katalint.

Az is kiderült, hogy Harry herceg és Meghan még ebben az évben ellátogat Afrikába, hogy folytassák Diana hercegnőnek a taposóaknák elleni harcát - írja a The Sun.

A tervek szerint az őszi út során Angolába utaznak, ahol a HALO Trust szervezettel folytatják jótékonysági tevékenységüket. Utána Malawiba is ellátogatnak, hogy a Sentebale jótékonysági szervezettel együtt segítsenek a HIV-vel fertőzött gyerekeken és fiatalokon. Egyelőre még kérdés, hogy Archiet is magukkal viszik-e.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?