FÜLES

Először tölti magányosan a születésnapját Szulák Andrea!

Szeptemberben szakított gyermeke édesapjával a színésznő: Gáborral tíz évig éltek együtt. Andrea hosszú idő után most tölti először szingliként a születésnapját.
  • Szerző: T.B.

Hétfőn töltötte be 52. életévét a népszerű színésznő, aki teljesen kivirult, mióta kilépett megromlott kapcsolatából. Ki­csit sem de­pressziós, öröm­mel jár tár­sa­ságba, és mo­soly­gó­sabb­nak tűnik, mint va­laha.

Szeptemberben jelentette be a nyilvánosságnak Szulák Andrea, hogy szakított gyermeke édesapjával. A színésznő azt mondja, hogy nem kapott elég támogatást Gábortól, egyedül kellett húznia a szekeret, de többen váltig állítják, a férfi rendszeresen csalta az Operettszínház művésznőjét. Hogy mi a teljes igazság, azt talán egyszer majd elmondják az érintettek...

De az biztos, hogy évtizede nem ünnepelte szingliként a születésnapját Andrea, most viszont eljött ennek is az ideje. Kislánya, Rozina ugyan minden szenvedésért kárpótolja, viszont biztos lelki támogatás, egy erős férfi még sincs mögötte. Azt viszont elmondta: újra nyitott a szerelemre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?