Létrehozva: 2020.08.03.

Élő adásban szólalkozott össze Majka és Balázs

Nem csak a műsorvezetőket, de a hallgatókat is meglepte, hogy a rapper teljesen ellentmondott a korábbi kijelentéseinek.

Szerző ripost

Különös beszélgetéssel kezdte a hetet Sebestyén Balázs és Majka. Hétfő reggel Majka volt Balázsék vendége, ám a beszélgetés során ellentmondást-ellentmondásra halmozott.

„Nyilván van logika a döntésekben, még ha minimális is. Én vagyok a legnagyobb szabálybetartó, ölre mentem csomó emberrel a Facebookon, például Czutor Zoliékkal” – mondta Majka, majd különös magyarázatba kezdett arról, miért veszélyesebbek a fesztiválok a koronavírus szempontjából, a városi koncerteknél.

Fotó: Sulyok László

„Mi változott ahhoz képest, amikor nemrég a Facebookon háborogtál, azt mondtad, kettős mérce van, miért nem lehet Park koncert? Most azt mondod, micsoda szuperterjesztők és fertőzők vannak mindenhol, és milyen veszélyes a koncertezés!” – értetlenkedett Balázs.

„Nem! Én harmincöt százalék logikát látok az intézkedésekben. Én úgy látom, hogy szemétség megrendezni egy focimeccset, miközben a zenészek otthon ülnek. Viszont abban van azért logika, hogy a huszonkétezres focimeccsen tizennyolcezer ember azért ül, a jegyek alapján mindenki nyomon követhető” – fogalmazott a rapper.

Fotó: Markovics Gábor

Balázs ekkor kifakadt: szerinte nem az a lényeg, hogy miért nem lehet koncertet tartani, hanem az, hogy miért szabad focimeccseket tartani. Balázs az Apostol koncertet sem tartaná meg, ha ő dönthetne, Majka viszont a beszélgetés elején ezzel nem értett egyet. A rapper szerint nem nekik, zenészeknek kell felelősséget vállalniuk a rajongóikért, hanem a rajongóknak saját magukért.

A beszélgetés felénél aztán kibújt a szög a zsákból, méghozzá akkor, amikor Balázs feltette Majkának a kulcskérdést: „Lesz ülőkoncerted?”

„Hogyne lenne!” – válaszolta Majka.

„Akkor ez a beszélgetés most igazából arról szól, hogy kicsit meg akarod idealizálni nekem, hogy miért lesz ülőkoncerted.”

„Ha lehetne álló koncertet, akkor azt csinálnék. Most akkor ne dolgozzak? Nem zárhatod be még jobban az embereket, akik eddig a panelban rohadtak, nem zárhatod be előttük a strandokat, el kell gondolkodni azon, hogy valamit muszáj engedni!” – fakadt ki Majka, aki a beszélgetés végére teljes ellentmondásba keveredett saját magával.

Míg korábban hangoztatta, hogy ülve kevésbé terjed a vírus – ezért is tart majd ülőkoncerteket -, a beszélgetés végére már arról beszélt, hogy a hatvan év felettieknek megtiltaná a koncertekre járást.

„Miért nem döntünk úgy, hogy a hatvan felettieknek ne lehessen elmenni ilyen helyekre? Ne engedjék őket, és meg van oldva ez a dolog is! Diszkrimináljuk őket ugyan, de akkor is!” - fogalmazott Majka.

A szabadszájú rapper néhány héttel ezelőtt nagy port kavart, amikor videóban bírálta a döntéshozókat, amiért azok nem oldották fel a zeneipart ért korlátozásokat. A vitába beszállt Lovasi András is, aki kritikusan megfogalmazott üzenetet írt Majkához. A rapper erre sajátos, kevéssé szofisztikált stílusban reagált: nemes egyszerűséggel elküldte a büdös p*csába a Kossuth-díjas előadóművészt. Másnap reggel már Sebestyén Balázs is állást foglalt: rádióműsorában fejtette ki a véleményét Majkáról és arról, hogy szerinte a rapper nem fogja fel, emberéleteket veszélyeztetne, ha több ezer ember előtt színpadra állna.

 

Szerző ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai képek a teherhajó által letarolt és összedőlt hídról

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

hirtv.hu

Ma este a HírTV-n is látható lesz Varga Judit FrizviTV-ben készült interjúja

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin