FÜLES

Elképesztő titok: Diana is Amerikába akart költözni, és filmezni, mint most Harry

Egyik jó barátja a walesi hercegné halálának évfordulóján árulta el, hogy Diana miként képzelte el a jövőjét.
  • Szerző: The_M

Sokak számára érthetetlen, hogy Harry és Meghan miért választották a celebeskedést a királyi udvar helyett. Hiszen a hercegné már egyszer elbukott színésznőként abban, hogy meghatározó név legyen Hollywoodban, a hercegtől pedig igencsak távol állt ez a világ.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azonban a Megxit után szerződtek a Netflix-szel, a Spotify-jal és rendszeresen szerepelnek tévéműsorokban is. Elég csak James Corden megalázó show-jára gondolni, vagy a hazugságokkal teli Oprah-interjúra.

Diana is filmes akart lenni

Diana is filmes akart lenni (Fotó: Northfoto)

Most viszont kiderült, hogy nem csak Meghan ambíciói miatt vette Hollywood felé az irányt Harry. Az anyja is hasonlóan képzelte el a jövőjét a halálos balesetét megelőzően. Diana utolsó párja, Dodi ugyanis filmes producerként is tevékenykedett, a hercegné pedig az ő segítségével szeretett volna filmeket és sorozatokat gyártani. Ehhez már felvette a kapcsolatot több stúdió fejével is. Tervei szerint Kaliforniában élt volna, ahol a fiai, Vilmos és Harry is vele lettek volna.

Erről Diana beszédtanára, Stewart Pearce rántotta le a leplet a hercegné halálának 24. évfordulóján.

Dianából egyébként Kevin Costner filmsztárt szeretett volna faragni. A színész-rendező vele képzete el a Több, mint testőr folytatását. Diana viszont visszautasította a lehetőséget, mert szerelmi jelenetek is lettek volna a filmben.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?