FÜLES

Elképesztő titok derült ki Várkonyi Andrásról, ezt biztosan senki nem gondolta

Az ország egyik legkedveltebb színésze fiatalkorában pornófilmekhez adta a hangját. Saját maga mesélt meglepő munkájáról.
  • Szerző: Ripost

Ki hitte volna, hogy az ország kedvelt színészének életében voltak pikáns mozzanatok? A szerető férj és családapa fiatalkorában felnőttfilmekben kapott munkát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sosem tagadta, hogy először nehéz kenyér volt számára a színészet, így a békéscsabai és a kaposvári színházban dolgozva sem vetette fel igazán a pénz.

Várkonyi András
Fotó: Bors

„Nem szerettem a vidéki életformát. Nagyon szegény voltam, amikor Békéscsabán játszottam. Fűtetlen albérletre tellett csak, előfordult, hogy belefagyott a víz a kancsóba” – mondta Várkonyi András a Hot! Magazinnak.

Mielőtt azonban rátalált a biztos megélhetést nyújtó szerepe, a kacskaringós úton olyan munkába is belefogott, ami kissé szokatlannak tűnhet az esetében: felnőttfilmekben dolgozott!

„Való igaz, hogy amikor Magyarországra először bejöttek ezek a filmek, akkor a hangunkat adtuk hozzájuk. Jókat nevettünk a jeleneteken és a helyzeteken, nem igazán tudtuk komolyan venni az egészet. Előfordult olyan is, hogy egyikünket bepalizták: egy portás megformálása volt a feladat, de csak később derült ki, hogy az ajtónálló egy pornófilmben mondhatja el néhány mondatos monológját. Persze a nyögdécseléshez nem kellett nagyon színészkedni. Ez is csak egy műfaj. Igaz, kell egy kicsi gyomor hozzá, de ma sem gondolom, hogy ez problémás vagy kellemetlen lenne számomra. Persze, nem sorolom a nagy alakításaim vagy a szerepeim közé ” – mesélte András.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?