FÜLES

Elképesztő teória, kitálaltak az egykori versenytársak Molnár Csilla győzelméről

Még ma is sokakat érdekel, vajon mi vezethetett Molnár Csilla halálához, illetve, hogy vajon bunda volt-e az egyébként nagyon szép, fonyódi diáklány győzelme. Egykori társnői szerint igen, hiszen az 1985-ös szépségkirálynő-választás döntősei előre tudták, hogy az ő fejére kerül majd a korona.
  • Szerző: ripost

Ma is sokakat érdekel, mi okozhatta Molnár Csilla Andrea halálát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal lány 1986 nyarán lett öngyilkos, azóta is számos legenda övezi a személyét. Egykori versenytársai például úgy gondolják, a zsűri előre eldöntötte, hogy Csilla fejére kerül majd a korona.

MTI Fotó: Benkõ Imre

A harmadik helyezett, Füstös Veronika szerint hamar elindultak a pletykák arról, hogy Csilla lesz majd az első. Egy másik induló, Klem Veronika szerint is előre le voltak osztva a lapok.

„A főpróbán bent ült az osztrák tulajdonos és a bennfentes kör, ezután az összes kamera és médium fókuszába Csilla került. Szerintem eldöntötték, hogy azt a lány akarják győztesnek” – fogalmazott a ma már kilencgyermekes édesanya.

Még ennél is meglepőbb a szintén döntős Ligacs Tünde visszaemlékezése, aki egy különös jelenetnek volt a szemtanúja.

„Amikor kezdődött a döntő, a rendezőasszisztens kijött, kérdezte, hogy az ilyen számú hölgy kicsoda, az Csilla volt, majd elment. Ebből sejtettem, hogy előre el van döntve a győzelme” – fogalmazott az egykori döntős.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?