FÜLES

Elhagyta az országot, dolgozni sem képes Bács Ferenc gyászoló özvegye

Külföldre menekült fájdalmában Bács Ferenc özvegye! Trefil Edina megszakította a kapcsolatot a külvilággal, az elkövetkezendő időben csak saját magára akar koncentrálni. Információink szerint a munkába is csak szeptember elején tér vissza.
  • Szerző: ej

Alig két hónappal imádott férje halála után a teljes egyedüllétbe menekül Bács Ferenc özvegye.

Trefil Edina napok óta nem elérhető: mobiltelefonját kikapcsolta, és barátai, kollégái sem tudnak róla sokat. A %% kiderítette, Edinát annyira maga alá temette a gyász, hogy egyelőre dolgozni sem képes.

Több hónapos szabadságra ment, és nemrégiben a országot is elhagyta. Telefonját kikapcsolta, hogy senki ne zavarhassa, és csak akkor beszéljen a külvilággal, amikor ő akar.

"Edina most valóban nem elérhető, nincs jó állapotban, próbálja feldolgozni a férje halálát. Ez nem lesz könnyű, hiszen imádták egymást, minden szabadidejüket együtt töltötték. Úgy tudom, az országot is elhagyta, és csak augusztus végén, szeptember elején tér vissza a munkába is" - mondta el a %%-nak az özvegy egyik ismerőse. 

Bács Ferenc elvesztésének feldolgozását még nehezebbé teszi, hogy Edina már hónapokkal korábban tudta, hogy férje nem él már sokáig. Így most egy hosszú ideje tartó és fájdalmas folyamat végére kell pontot tennie azzal, hogy elengedi a férfit, akit évtizedeken át szeretett.

A helyzete talán olyan szempontból viszont mégis könnyebb, hogy férje tisztelőitől rendkívül sok szeretetet kap, ráadásul pszichológusként pontosan jól tudja, hogyan kell felépülni egy ilyen veszteségből.

"Valójában hónapok óta tudtam, hogy Feri el fog menni erről a világról. Nem egy hirtelen jövő, gyors betegség okozta a végzetét, hanem egy hosszú folyamat vége volt az, hogy ő elhunyt. Nem most kezdtem el gyászolni őt, hanem jóval hamarabb. Igyekszem, hogy Ferihez méltó módon tegyek mindent, beleértve azt is, ahogy megélem, kezelem és viselem a gyászt" - fogalmazott idén májusban a %%-nak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?